Bérelt vonali Internet

Internet elérés biztosítása

A bérelt vonali Internet kapcsolat,  menedzselt bérelt vonal napjaink létező legmagasabb biztonságát nyújtó, három szinten felügyelt távközlési szolgáltatása. Az átviteli technológia függvényében különböző sávszélességű összeköttetést tudunk biztosítani 2 Mbit/sec-tól a gigabites 1000 Mbit/sec internet elérésig.

Telephelyek összekötése

Távoli telephelyek közötti közvetlen adatátviteli összeköttetés is megvalósítható teljesen zárt kapcsolat felépítésével. Az így kiépített hálózat teljes körű fizikai összeköttetést biztosít, publikus Interneten keresztül a hálózat nem elérhető, nem támadható.

Szolgáltatásainkat elsősorban azon üzleti partnereink számára ajánljuk, akik üzletmenetében a folyamatos, biztonságos adatkapcsolat elengedhetetlen, és nem elégednek meg az alacsonyabb rendelkezésre állású technológiákkal. Kiemelt alkalmazási területe még, ahol az Internet alapú összeköttetés adatbiztonsági szempontokból kizárásra kerül.

Fix IP

A szolgáltatáshoz fix IP cím, vagy akár ip cím tartományt, domain név regisztrációt és karbantartást, igény esetén teljes körű web-, és mailhosting szolgáltatást nyújtunk, rajta keresztül opcionálisan VPN szolgáltatásunk elérhető.

A hozzáférések díjazása egyedi, melyeket a kiépítés végpontjától függően, helyszíni ingyenes műszaki felmérés alapján állapítunk meg.

A vállalt rendelkezésre állás éves szinten

99,6%

Gyakorlati rendelkezésre állás éves szinten

99,9%

Sávszélesség

Garantált, szinkron

A helyszíni hibaelhárítás megkezdése

8 órán belül

Felügyelet, távmenedzsment

7/24 órás

Kiemelt Helpdesk szolgáltatás

7/24 órás

Választható interfészek

Ethernet, G.703,

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.